Filmreportage over boekvoorstelling

Trees Heirbaut maakte, als éénvrouwsploeg, beeld- en klankopnamen tijdens en na de voorstelling van mijn boek op de Boekenbeurs (10/11). Je ziet en hoort achtereenvolgens uitgever Jos Hennes (EPO), Kris Merckx, tv-maker Paul Jambers, mijn vrouw Annemie Mels, stand-up-comedian Nigel Williams, collega-acupuncturist Ludo Fonteyne, oud-verzetsstrijdster en politiek gevangene (1940-45) Lucienne Rombaut, patiënt Saddiq Mazghani en mijn 93-jarige vader Albert Merckx. Bekijk hieronder het filmpje (6 minuten)

Advertentie

1 reactie »

  1. Filmfan said

    Mooie film Trees! bedankt.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: