Mijn boek ‘Dokter van het Volk’ hier nu ook online

cover Dokter van het volk Acht jaar na de publicatie in 2008 geeft uitgeverij EPO mij de toelating mijn boek ‘Dokter van het Volk’ in pdf-formaat ook online te plaatsen. Handig, zowel voor mezelf als anderen, om te verwijzen naar pagina’s die het antwoord bevatten op vragen om informatie. Regelmatig staan sommige argumenten, die nog van nut zijn in discussies op sociale media, daar ook grondiger uitgewerkt. De paperbackversie van het boek (422 blz.) kan u nog altijd bestellen bij de betere boekhandel en hier bij uitgeverij EPO of bij Geneeskunde voor het Volk.

In 1971 startte ik samen met collega Michel Leyers de eerste groepspraktijk van Geneeskunde voor het Volk in Hoboken. Inmiddels telt Geneeskunde voor het Volk – Médecine pour le Peuple elf Medische Huizen verspreid over Vlaanderen, Brussel en Wallonië. In ‘Dokter van het Volk’ (EPO, 2008) beschrijf ik de principes en de geschiedenis van Geneeskunde voor het Volk (periode 1971-2008).

Cover van mijn boek van 2008 over de geschiedenis en principes van Geneeskunde voor het Volk.

Cover van mijn boek van 2008 over de geschiedenis en principes van Geneeskunde voor het Volk.

Je kan het integrale boek (422 bladzijden) in pdf-formaat lezen en raadplegen door te klikken op de link ‘dokter-van-het-volk-definitief’. Die vind je onder deze foto van de achterflap die een korte samenvatting geeft van de inhoud en ook quotes van prof. em. Jean-Jacques Amy (UZ Jette, VUB), prof. Fred Louckx (medische sociologie, VUB) en Luc Van der Kelen (ex-editorialist Het Laatste Nieuws).

Achterflap van het boek dat je in pdf-formaat vindt via de link hieronder.

Achterflap van het boek dat je in pdf-formaat vindt via de link hieronder.

Om het volledige boek te lezen of te raadplegen, klik op onderstaande link naar het pdf-bestand.

dokter-van-het-volk-definitief

Reacties en opmerkingen zijn welkom.

Wie ook de vier fotokaternen (62 blz.), meestal in kleur, in goede kwaliteit wil zien is natuurlijk aangewezen op de paperpackversie. Die is nog altijd te verkrijgen bij de betere boekhandel of hier bij EPO en bij GVHV.

Voor informatie over de huidige werking en standpunten van GVHV, en haar geschiedenis na 2008, verwijs ik je graag naar de site van Geneeskunde voor het Volk – Médecine pour le Peuple.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: